Njega tijela

Venus

Venus

 

Venus Legacy – revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože lica i tijela. Za razliku od klasičnih tretmana, Venus Legacy zaista radi čuda na vašem tijelu, jer ima učinak nekirurškog faceliftinga zbog poticanja prirodne proizvodnje kolagena.

Ovaj tretman je prikladan za osobe koji traže neinvazivne opcije za:
• Preoblikovanje tijela
• Smanjenje vidljivosti celulita
• Smanjenje obujma i masnih naslaga
• Ublažavanje strija
• Zatezanje kože tijela

Kao prvi i još uvijek jedini uredaj odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, Venus Legacy uređaj djeluje na osnovi objedinjene snage četiri ključne tehnologije: Mulitpolarna radiofrekvencija (RF), VariPulse tehnologija (VP), Pulsna elektromagnetska polja (PEMF) sa RealTime Thermal Feedback tehnologijom.

Mulitpolarna radiofrekvencija brzo i ravnomjerno prenosi te raspoređuje toplinsku energiju na više razina tkiva. Ova termalna reakcija potiče prirodni mehanizam zacjeljivanja tijela koji uzrokuje zatezanje kože i stvaranje novog kolagena, poboljšanje teksture kože te smanjenje celulita i bora.
VariPulse tehnologija omogućuje energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gdje uspješno stimulira optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu, postižuci tako sjajan izgled.

Pulsirajuća elektromagnetska polja putem znanstveno dokazanih regenerativnih svojstava omogućuju značajna poboljšanja u izgledu i teksturi tretirane kože.

RealTime Thermal Feedback (termalna povratna informacija u stvarnom vremenu) omogućuje praćenje temperature kože kroz cijeli tretman kako bi se osigurao siguran i bezbolan tretman za osobe s razlicitim tipovima kože.

Venus

 

Kompletan Venus Concept povezuje revolucionarnu tehnologiju za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela i lica sa industrijom medicinske kozmetike (SkinCeuticals vrhunska americka medicinska preparativna kozmetika, cije proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz podrucja dermatologije i estetske kirurgije). Kombinacija snage naprednih tehnologija Venus Legacy tretmana omogućuje neposredna te dugoročna poboljšanja za tijelo. Najoptimalniji rezultati postižu se ako se koristi paket usluga.

Paketi tretmana za tijelo se sastoje od minimalno 6 tretmana (6 tjedana) ovisno o zoni koja se tretira uz preporuke prehrane, detoksikacije i vježbanja. Osim pri oblikovanju tijela Venus Legacy se koristi i za oblikovanje lica i podbradtka.

Venus

 

VENUS TRETMANI ZA LICE

Pružite svojoj koži nekirurški tretman lica radiofrekvencijom Venus Legacy koji će vašu kožu zategnuti i oblikovati. Radiofrekvencija Venus Legacy je revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože je savršeno rješenje ukoliko želite intenzivnije poraditi na izgledu svoga lica, dugoročnije riješiti problem opuštene kože, ukloniti bore i podočnjake, stimulirati kolagen i konturirati oblik lica. Tehnologija uređaja Venus Legacy sastoji se od radio valova i magnetske energije koji prolazom kroz kožu, ovisno o vrsti tkiva gdje prolaze, stvaraju toplinu koja oštećuje vezivno tkivo kako bi se stvorio novi kolagen. Metabolizam se ubrzava, a masne stanice smanjuju svoju veličinu pri čemu dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože.