Laserski tretmani

Q switch laser - uklanjanje tetovaža

Mlađa i sjajnija koža uz Q-Switch laser:
Otkrijte tajnu Carbon Peela i mogućnosti laserskih tretmana za uklanjanje tetovaža, kapilara i pigmentacijskih mrlja na licu i tijelu.

Želite li se osloboditi nečistoća, pora, nepravilnosti i tetovaža te postići besprijekornu glatkoću i sjaj vaše kože? Naš inovativni Q-Switch laser nudi široku lepezu tretmana, uključujući i popularni Carbon Peel za čišćenje i revitalizaciju kože i uklanjanje tetovaza na licu.

Q-Switch laseri - Multifunkcionalni rješenja za sjajnu i mlađu kožu

XBODY STUDIO vam s ponosom nudi najnovije tehnologije Q-Switch lasera, koje pružaju različita rješenja za probleme kože:
Carbon Peel: Ovaj bezbolni tretman koristi kombinaciju YAG lasera i crne maske od ugljena za duboko čišćenje, sužavanje pora i poboljšanje teksture kože.

Uklanjanje tetovaža: Q-switch laser je idealan za sigurno i efikasno uklanjanje neželjenih tetovaža s minimalnim ožiljcima. Laserska energija razbija pigment tetovaže u sitne čestice koje tijelo prirodno eliminira.

Smanjenje pigmentacijskih mrlja: Q-Switch laser efikasno tretira hiperpigmentaciju, kao što su solarne lentige i melazma, izjednačavajući ton kože. Laserska energija cilja na prekomjerni melanin, ne oštećujući okolno tkivo.

Q switch laser

 

Q-Switch laser prednosti:

Stimulacija kolagena: Laserska energija stimulira produkciju kolagena i elastina, što rezultira čvršćom, elastičnijom i mlađe izgledajućom kožom.

Smanjenje bora: Stimulacija kolagena i elastina pomaže u smanjenju bora te daje koži mlađi i zdraviji izgled.

Poboljšana cirkulacija: Laserska energija poboljšava cirkulaciju u koži, što rezultira boljim dotokom kisika i hranjivih tvari potrebnim za zdravu kožu.

Opseg primjene
- Uklanja tvrdokorne mrlje
- Uklanjanje ožiljaka, uklanjanje tragova akni
- Uklanjanje tetovaža, pomlađivanje kože
- Poboljšava teksturu kože, posvjetljuje i pomlađuje kožu

Dodatno:
Laserski tretmani su pogodni za različite tipove kože.
Trajanje i učestalost tretmana ovisi o vrsti laserskog tretmana i vašim individualnim potrebama.
Nakon laserskog tretmana potrebno je koristiti kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.