Tretmani lica

Dermapen 4

NOVO – Najnapredniji tretmani Dermapen 4 tehnologijom

O Dermapen 4 tehnologiji

Sa uvođenjem Dermapenovog prethodnika u 2011. godini, Microneedling je revolucioniran s prvom automatiziranom tehnologijom. Lansiranje Dermapena 4 postavlja novi standard i mjerilo koje donosi vrhunski napredan i inovativan Microneedling sa nenadmašnim povjerenjem, uslugom i izvanrednim rezultatima. Tokom proteklih nekoliko godina istraživanja, razvoj i modifikacija doveli su do ponovnog procvata Microneedling-a kakvog znamo. Danas, Dermapen ostaje najrašireniji sistem širom svijeta sa preko 1,6 miliona kliničkih procedura koje se izvode i podržavaju izvršavanje kod kuće sa “mydermapen”, i nije za čudo što se mnogi pacijenti i klinike obraćaju originalnim i pouzdanim Dermapen tretmanima koji imaju pouzdane i provjerene rezultate. Tretmani Dermapen tretmani dizajnirani su tako da stvore siguran odgovor na iscjeljivanje unutar tijela kako bi se podstakla prirodna proizvodnja kolagena i elastina iz kože, bez oštrih sporednih efekata i zastoja, zajedno s popravljanjem površinskih slojeva koji će rezultirati zdravijom kožom; koža izgleda svjetlije, čvršće, ravnomjernije tonirana, rafinirane su pore i smanjene bore. Vaše lice, područje usana, područje oko očiju, uši, vrat, grudi, ruke i vlasište se tretiraju sa velikom preciznošću kako bi promovisali brzo podizanje, učvršćivanje i toniranje crta lica i kontura. Štaviše, mikrokanali omogućavaju vašoj koži da nosi do 80% više aktivnih sastojaka koji se duboko udubljuju u vašu kožu da bi se hranili i apsorbovali od strane ćelija u pozadini.

Dermapen 4

 

Rezultat vidljivi nakon samo jednog tretmana Dermapen 4 je jedini uređaj sa Microneedling tehnologijom koja sa posebnom pažnjom brine o ožiljcima i posjeduje protokole za reviziju dubokih, atrofičnih ožiljaka; uključujući hirurške, opekotine i ožiljke nakon akni. Probijanje igle se sada može povećati do 3.0 mm. AOVN tehnologija, automatski kalibrira brzinu motora, pritisak i penetraciju za ciljanu preciznost. Nema povlačenja kože. Za razliku od nekih laserskih tretmana, Dermapen uklanja rizik od toplotne povrede i rizika hipopigmentacije, istovremeno promovišući optimiziranu funkciju ćelija. To ga čini pogodnim postupkom za svakog pacijenta pogođenog melasmom i sa predispozicijom za hiperpigmentaciju. Tretman je također pogodan za sve tipove Fitzpatrick-ove kože i nacionalnosti. Dermapen tretmani su također pokazali da su efikasni u tretmanima hipopigmentacije Vitiliga. Klinički Dermapen tretmani rade na četiri načina da preokrenu proizvodnju hiperpigmentacije i melazme. Nakon nekoliko tretmana Dermapena, primijetit ćete značajna poboljšanja u općem stanju kože. A sa novim karakteristikama uključenim u najnoviju verziju, Dermapen 4, pružaoci usluga tretmana će vidjeti značajan porast broja klijenata i odgovarajuće povećanje učestalosti posjeta od strane pacijenata koji su više nego zadovoljni s trenutnim rezultatima pomlađivanja kože koje donosi. Dermapen 4 usavršeni standard Dermapen 4 postavlja novi standard koji donosi vrhunske, napredne i inovativne mikroiglice s nenadmašnim i izvanrednim rezultatima. Dermapen tretmani dizajnirani su kako bi stvorili siguran odgovor tijela i probudili prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Podstiče se brzo podizanje, učvršćivanje, toniranje kože lica i kontura.

VAŠA KOŽA I NAŠA TEHNOLOGIJA, POBJEDNIČKO PARTNERSTVO.

Vaša koža ima funkciju samopomlađivanja i sposobna je značajno smanjiti mrlje uzrokovane aknama , traumom, pigmentacijom i nizom drugih bolesti. Mikroigla aktivira taj proces uzrokujući sitne pukotine na tretiranom području.

MINIMALNA TRAUMA, MAKSIMALNI REZULTATI.

Nakon godina istraživanja i razvoja od strane njegovog proizvođača, Dermapen 4 obećava visoku preciznost, brzinu i sigurnost. Uz Dermapen 4 ćete otkriti kožu mladenačkog izgleda u kratkom vremenskom periodu. Sve to bez popratnih efekata ili zastoja. Dermapen 4 je vrhunski alat za ljepotu koji svaka koža i profesionalac ljepote trebaju imati!