Njega lica

Geneo Pollogen

Geneo Pollogen

 

Više nisu potrebne operacije kako biste zadržali lijepo lice. Razlog tome je izuzetan napredak tehnologije koja može gotovo u cijelosti zamijeniti operaciju i dati bolji rezultat. Najnovija znanstvena istraživanja pokazuju da ako se nakon 30-ih godina poduzmu preventivni tretmani, lice može dugo vremena zadržati mladenacki izgled bez bora te na taj nacin odgoditi primjenu agresivnijih zahvata i operaciju.

Svaki Geneo+ tretman smanjuje bore i linije, djeluje na učvršćivanje i zatezanje kože, smanjivanje pora, omekšava lice, hrani i hidratizira kožu, revitalizira ten i poboljšava cjelokupni izgled lica, a Capsugen proizvod bira se prema tipu kože kako bi se djelovalo na neki određeni problem.

U X Body studiju koristimo inovativni OxyGeneo® kozmetički tretman koji osigurava jedinstvenu 3-u-1 obradu Vašeg lica. Patentirana i klinicki testirana OxyGeneo® tehnologija rezultira u poboljšanom hranjenju i ucinkovitoj oksigenaciji Vaše kože, cime se drasticno pomladuje i izgladuje, a rezultati su vidljivi vec i nakon jednog tretmana.

Geneo Pollogen

 

OxyGeneo istovremeno djeluje s tri tretmana:

1. PILING KOŽE
Capsugen modul tretira gornji sloj kože kako bi uklonio mrtve stanice, izgladio i obnovio kožu, te kako bi je pripremio za absorpciju nutrijenata.

2. INFUZIJA
Capsugen® modul cisti kožu, pripremajuci je za infuziju kozmeticki aktivnih tretmana: NeoRevive™ – za pomladivanje i anti aging, ili NeoBright™ – za posvjetljivanje kože i poboljšanje kožne teksture.

3. OKSIGENACIJA
OxyGeneO® efektom generiraju se mjehurici CO2 koji nježno djeluju na površinu kože, uzrokujuci fiziološki odgovor poboljšanjem protoka visoko oksigenirane krvi na tretirano podrucje. Na taj nacin poboljšava s eprokrvljenost kože i kožni metabolizam, cime se osigurava optimalna absorpcija aktivnih sastojaka tretmana.

Geneo Pollogen

 

Svaki Geneo+ tretman smanjuje bore i linije, djeluje na ucvršcivanje i zatezanje kože, smanjivanje pora, omekšava lice, hrani i hidratizira kožu, revitalizira ten i poboljšava cjelokupni izgled lica, a Capsugen proizvod bira se prema tipu kože kako bi se djelovalo na neki određeni problem.

Ovisno o željenom tretmanu koristimo 2 formule NEOBRIGHT FORMULA (NeoBright djeluje na smanjivanje hiperpigmentacije kože i oštecenja od sunca, a ten postaje svjetliji i prozracniji.) i NEOREVIVE FORMULA (NeoRevive djeluje na smanjivanje bora i linija i revitalizira umorni izgled kože.)