Tretmani lica

Phi Lings

Revolucionarna PhiLings metoda može postići rezultate usporedive s rezultatima estetske kirurgije.
Unutar PhiLings izvode se dvije vrste tretmana - Microneedling i Phi-Ion. Mogu se raditi u kombinaciji ili zasebno, ovisno o indikacijama.

MicroNeedling postupak ima za cilj stimuliranje mikrocirkulacije i prirodnih procesa proizvodnje i regeneracije kolagena.

Radi se ručno, u području najistaknutijih bora ili promjena na koži, te Phi NeedlePen sustavom za veća područja kože lica. MicroNeedling prodire u kožu do dubine od 0,2 -0,75 mm, a postupak se smatra bezbolnim.

Primjena i učinci: Lifting i pomlađivanje, ožiljci od akni i zacjeljivanje rana, poboljšavaju bore i fine linije, minimiziraju veličinu pora, poboljšavaju strije, liječe alopeciju.

Rezultat je vidljiv u roku 24 sata i trajat će nekoliko mjeseci. Postupak se ponavlja do tri puta u razmaku od deset do četrnaest dana.

Phi Lings

 

MicroNeedling / Phi Lings
Ljudska koža sporo se regenerira pa je vrlo važno fizički potaknuti regeneraciju kože. Svako mikrooštećenje koje se stvara na koži zapravo šalje poruku mozgu da je potrebno započeti prirodnu regeneraciju i dodatnu prehranu upravo na tom mjestu. Na taj se način uvelike potiče proizvodnja kolagena. Postupak ima za cilj potaknuti mikrocirkulaciju, pa se također uspješno koristi za obnovu kose u slučajevima ne-androgene alopecije. Mikroneedling se nanosi ručno ili strojno, ovisno o veličini tretirane regije. Mikroiglice prodiru u kožu do dubine od 0,2 - 0,75 mm, a postupak se smatra bezbolnim. Tijekom tretmana, Micronnedling coctail se nanosi ovisno o tipu kože, a zatim se apsorbira. Nakon tretmana, klijentu se izdaje posebna vrsta proizvoda za njegu (Ultimate Skin Cocktail), nakon čega slijede detaljne upute za uporabu. Pravilna primjena proizvoda za njegu od velike je važnosti jer će oni hraniti kožu tijekom procesa regeneracije.

Rezultati tretmana uključuju: hidrataciju kože, povećan tonus i glatkoću kože zbog čega postojeće bore postaju manje vidljive i koža izgleda mlađe. Rezultati postaju vidljivi 24 sata nakon zahvata i trajat će nekoliko mjeseci. Postupak se ponavlja do tri puta u razmaku od deset do četrnaest dana.

Phi-Ion
Phi Ion Pen je minimalno invazivan kozmetički alat za precizno orijentirani tretman površinskog sloja kože. Temelji se na prijenosu kontrolirane količine energije ionizacijom atmosferskog zraka. Ovaj proces pokreće trenutno skupljanje i zatezanje vlakana kože kako bi se stvorio učinak podizanja, preoblikovanja i pomlađivanja.

Ova se metoda može koristiti za zatezanje određenih područja bez oštećenja temeljnih ili susjednih tkiva.
Primjena i učinci: Phi-Ion tretman služi za korekciju vrećastih kapaka, može se koristiti za zatezanje bora oko očiju, marionetske linije oko usta, koristi se za poboljšanje ožiljaka od akni, a može ukloniti i mrlje na koži (potrebna je napredna obuka).
Za postizanje željenih rezultata obično je dovoljan jedan tretman. Nakon mjesec dana, na pregledu, kozmetičar utvrđuje je li potreban dodatni tretman. Očekuje se da će rezultati trajati najmanje 9 mjeseci.

NJEGA NAKON TRETMANA
Tonizirane kreme mogu se koristiti nakon tretmana. Skin Candy Anti-Shock prekriva crvenilo i promjene na koži nakon tretmana.
Zaštita od sunca i znoja za kožu. Štiti kožu od sunca i sprječava stvaranje mrlja nakon tretmana.
Ove dvije kreme se ne mogu koristiti istovremeno. Moguće je da će u sljedeća 3 dana nakon tretmana tretirano područje biti crveno i da će klijent osjetiti trnce i zatezanje kože.
Nakon tretmana NE:
• prati lice 12 sati
• Izlagati kožu izravnom sunčevom svjetlu 24 sata
• Šminkati se 24 sata
• Podloga i puder - 48 sati
• Sauna, bazen - 3 dana
• Izlaganje fizičkom naporu - 2 dana
• Botoks ili punila - 3 tjedna