Njega tijela

Double wave

NOVO - DOUBLE WAVE

Stiglo nam je pojačanje u borbi protiv celulita i opuštenog tonusa kože.
Double wave je neinvazivni, bezbolni tretman koji nudi brojne pozitivne učinke. On djeluje samostalno za zatezanje kože.

Double wave tretman se može koristiti kao nadopuna postojećim tretmanima Centra za oblikovanje tijela za poboljšanje rezultata poput novog CoolSculpting tretmana. Uz redovne dolaske, može čak udvostručiti učinke tretmana za oblikovanje tijela. Koristeći radijalne udarne valove, Double wave izaziva različite reakcije tkiva koje vode do veće redukcije masnih naslaga i celulita.
Double wave uređaj funkcionira na principu radijalnih udarnih valova. Aplikator ima 3 programa prilagođena različitim problematikama klijenata. Tretirati se mogu područja abdomena, nadlaktica, nogu i stražnjice, tako da se aplikatorom dubinski masira određeno područje.
Prilikom masaže uređaj pulsira, čime u tkivo šalje visokoenergetske valove koji reduciraju masne naslage i poboljšavaju strukturu kože. Energija se šalje na dubinu do 35 mm.

Double wave

 

UČINCI

Udarni valovi imaju široku primjenu u tretiranju slabosti mišićnog i vezivnog tkiva, strija, celulita i masnih naslaga.
Neki od učinaka Double wave tretmana su:
- Povećanje protoka krvi
- Pomlađivanje stanica
- Jačanje vezivnog tkiva
- Ispiranje toksina (efekt limfne drenaže)
- Mehanička lipoliza
- Poboljšanje tkiva ožiljaka
- Regeneracija kolagena
- Ubrzanje kavitacije za smanjenje masnoće

Ono što nerijetko trpi kod gubitka kilograma i masnih naslaga je vaša koža, koja može ostati opuštena, narušene strukture i oslabljenog vezivnog tkiva. Zahvaljujući Double wave tretmanu, također je moguće značajno poboljšati čvrstoću i elastičnost kože te potaknuti regeneraciju kolagena.

PREDNOSTI

Ovaj tretman ima sljedeće prednosti:
- Neinvazivan je
- Bez oporavka
- Bezbolna aplikacija
- Jednostavan postupak
- Vidljivi rezultati
- Multifunkcionalan tretman – samostalno ili kao nadopuna

Celulit se definira kao stanje kože kojoj potkožne masne naslage daju karakteristične udubine i čvoriće, tzv. „narančinu kožu“.
Javlja se kod gotovo 90% žena i 10% muškaraca, najčešće u dobi od 25 do 35 godina. Nažalost, na njegovu redukciju ne utječe gubitak težine ili tjelovježba, a može se pojaviti i kod ljudi koji su inače vitki i u formi.
Mnogi se odlučuju za razne tretmane i zahvate za oblikovanje tijela kako bi reducirali masne naslage i celulit.
Istraživanje je pokazalo da ručna masaža nakon tretmana poboljšava učinkovitost tretmana.
4 mjeseca nakon tretmana, masirana područja imala su 44% veće smanjenje masnih naslaga u usporedbi s područjima koja nisu masirana. Još bolji rezultati mogu se postići korištenjem udarnih valova umjesto masaze.