Njega lica

Ultrazvučni tretman

Njega lica

 

Ultrazvučni tretman

Tokom tretmana događaju se razne pozitivne promjene u koži. Ubrzava se obnova stanica tkiva stimulacijom rada limfe te izbacivanjem toksina iz stanica. Također se poboljšava mikrocirkulacija pa preparati, uz istodobnu primjenu ultrazvuka, puno bolje djeluju. Ovim tretmanom se uklanja i sva nakupljena voda zbog kojih znamo izgledati podbuhlo.VRATIMO SVJEŽINU NAŠJ KOŽI

Ultrazvučna energija se pretvara u toplinsku energiju, prolazeći kroz naše tkivo, stimulira ga. Ovaj tretman je idealan za riješavanja problema tvrdokornih grudica te jako dobro pospješuje učinke borebe protiv celulita. Metotodm ultrazvučnog pilinga nježno odstranjujemo odrmrle površinske stanice te na taj način dopuštamo mladoj i svježoj koži da se pokaže u punom sjaju.

Vrijeme tretmana ultrazvučnim valovima traje u odnosu na specifičnosti predhodno postavljene dijagnoze, uzroka problema. Tretmani koji se provode na području lica traju oko 15 minuta, dok se oni koji se koncentriraju na razbijanje celulita protežu na pola sata. Za najoptimalniji rezultat struka preporuča 5 do 6 tretmana u razmaku od 3 do 7 dana. Međutim, već nakon prvog tretmana će biti vidljive promjene na bole.

U koliko imate neke od navedenih simptoma:

kožu sklonu hiperpigmentaciji

nečistu kožu sklonu aknama i bubuljicama

opuštena koža s nedostatkom elastina

tvrdokorne grudice i celulit

umornu kožu

Ovaj tretman je idealan za vas!

Vrijeme tretmana ultrazvučnim valovima traje u odnosu na specifičnosti predhodno postavljene dijagnoze, uzroka problema. Tretmani koji se provode na području lica traju oko 15 minuta, dok se oni koji se koncentriraju na razbijanje celulita protežu na pola sata. Za najoptimalniji rezultat struka preporuča 5 do 6 tretmana u razmaku od 3 do 7 dana. Već nakon prvog tretmana će biti vidljive promjene na bole.Bitne upute za daljnju njegu:

Seriju tretmana trebalo bi, kao preporuka struke, obaviti prije ljetnih mjeseci, kako bi se koža lica imala vremena prilagoditi na pojačano djelovanje UVA i UVB vanjskog zračenje.

Preporuča se korištenje zaštite od sunca tijekom svakog godišnjeg doba.